2013. december 30., hétfő

GY.I.K. az az akciós fotózási lehetőségről


GY.I.K.

Biztosan Te is találkoztál már a felhívással, hogy 2014. január 31-ig kedvezményesen igényelhetsz családi fényképezést a Budaházi Photography jóvoltából. A sok megkeresés alapján összegyűjtöttem azokat leggyakrabban előforduló kérdéseket, melyek nyilvános megválaszolása reményeim szerint a Te segítségedre is lesznek. Ha ezek után még mindig maradt volna benned kérdőjel, bátran felkereshetsz levélben a budahazi.aniko@gmail.com címen, vagy a Facebook Budaházi Photography oldalán keresztül! 

1. Mikor lesz a fényképezés, ha január 31-e előtt regisztrálok?

Az időpontot közösen választjuk ki, maximálisan a Te igényeidhez igazodva. A fotózás bármikor történhet 2014-ben. Szeretnéd megörökíteni a család belföldi nyaralását, a nagyi szülinapi partyját, vagy a hétvégi közös kirándulást, esetleg a kisfiad ballagását? Semmi akadálya. A lényeg, hogy január 31-ig foglalj időpontot, csak akkor jár ez a vissza nem térő, 30%-os kedvezmény!



2. Mi van akkor, ha csúszik a program, vagy megbetegszik a gyerek?

Édesanyaként tisztában vagyok azzal, mennyi nem várt fordulat tarkítja a családosok mindennapjait! Ha egy héttel előre szólsz, hogy szükséges egy új időpont megbeszélése, nem kell aggódnod, gyorsan keresünk egy másik dátumot! Ha megbetegszik a gyerek, akár előző este is rám csöröghetsz, nem fogok érte haragudni! Bepótoljuk a fényképezést, ha már meggyógyult!


3. Hol lesz a fotózás?


Jelenleg az otthonotokban, vagy a természetben vállalom a fényképezést. Ha ragaszkodsz a műtermi fotókhoz, külön díj ellenében ennek sincs akadálya. Egy előre kijelölt stúdióban a legmodernebb technikai feltételek mellett valósítom meg az elképzeléseidet. 




4. Kell benzinköltséggel számolnom?

Zsámbékon és környező településein ingyenes a kiszállás, de távolabbi helységek esetén az aktuális üzemanyagköltségeknek megfelelő díjat számítok fel, amit minden esetben előre jelzek.


5. Ajándékozhatok fényképezést barátaimnak, családtagjaimnak?

Természetesen igen. Ehhez ajándékkupont is igényelhetsz, amit átadhatsz a számukra!



6. Mi van akkor, ha később még szeretnék utánrendelni az elkészült képekből? 

A fotósorozat fényképeit digitális formában, teljes méretben kapod meg, melyek a saját tulajdonaid lesznek, így akkor és annyit rendelhetsz a későbbiekben belőlük, amikor és amennyi jól esik. Nem szükséges a velem való külön egyeztetés, sem plusz költségek megfizetése. 


7. Ha szeretnék később rendelni, megtehetem akciós áron?


A -30%-os akció csak január 31-ig történő regisztráció esetén érvényes. A 2014-es évben több ilyen lehetőség nem lesz, kivételt képeznek ez alól a törzsvásárlókra váró kedvezmények.





A három királykisasszony

Három gyönyörű kislánynál jártam a múlt hónapban! Laura és ikertestvérei közötti szeretet és összhang magával ragadó!  Ahogyan telt-múlt az idő, arra lettem figyelmes, hogy Aletta és Bettina az ölemben csücsül! Közvetlenségük, kedves mosolyuk azóta is bennem él.